Interfonie

ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L. ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, servicii de proiectare, instalare si configurare interfonie / videointerfonie pentru o gama variata de ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, sedii de firma, blocuri, etc.

La nivel de functionalitate, sistemele de interfonie au rolul de a tria accesul in spatiile protejate si de a asigura un plus de siguranta si securitate persoanelor care beneficiaza de acest serviciu. Montarea sistemelor de interfonie prezinta urmatoarele avantaje:

 • Un grad sporit de securitate al spatiului, prin conditionarea sau limitarea accesului persoanelor straine
 • Reducerea numarului de tentative de furt
 • Posibilitatea actionarii la distanta a incuietorii electrice pentru permiterea accesului in incinta
 • Comunicarea audio sau audio-video facila intre postul exterior si postul interior
 • Posibilitatea integrarii sistemului de interfonie cu cel de control acces si cu alte sisteme de securitate pentru cresterea nivelului de securitate

ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L. ofera solutii de interfoane si videointerfoane partenerilor sai punandu-le la dispozitie oferte personalizate in functie de necesitatile reale si cerintele specifice. Alegerea sistemului de interfonie se face intotdeauna impreuna cu beneficiarul acestuia.

Sistemele dedicate companiilor ( centre de afaceri, cladiri de birouri, spatii de productie si depozitare ), institutiilor statului ( obiective publice ), spatiilor de utilitate publica ( spitale, policlinici si sedii ) si IMM-urilor au ca functionalitate suplimentara posibilitatea centralizarii comenzilor, dintr-o singura locatie, de la distanta, pentru toate caile si punctele de acces, facilitand astfel transferul de responsabilitate pe segmente, catre zonele adiacente.

Pentru partenerii interesati de solutii avansate de interfoane si integrarea acestora cu alte sisteme de securitate deja existente, compania noastra va pune la dispozitie si acest serviciu.

interfonie

Echipamentele necesare unui sistem de interfonie instalat de ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L sunt, dar nu se limiteaza la:

 • bank-notes-2448_bd66c927-7837-4dbf-bc25-d49656dfe619
  Posturile de interfonie interna si externa, destinate unuei game largi de utilizatori casnici si industriali
 • bank-cards-2445_a1e87fce-3f73-4202-9204-4ad23d9ce522
  Posturi de informare publica ( informatii referitoare la transportul public, informatii despre obiective sau despre regulamentul intern ) sau publicitate in cazul companiilor
 • coins-2452_3800c0d7-bb74-4470-909a-e107b62b50e6
  Puncte de evacuare in caz de urgenta ( incendiu, inundatie, calamitate naturala, etc. )
 • pos-terminal-2470_861790a4-85dc-4da4-b645-64e5b80247d5
  Puncte de acces pe baza de RFID sau carduri magnetice. Sisteme de blocare si chei acces.