Prezentare

Spitalul Municipal Oltenita este un spital cu multă vointa si disponibilitate pentru rezolvarea cu succes a tuturor cazurilor care li se adreseaza, avand in vedere ca pentru multi dintre cei aproximativ 100.000 de locuitori din zona Oltenitei reprezinta speranta alinarii suferintelor si poate chiar salvarea vietii.

Client:
Spital Municipal Oltenita
Industrie:
Spital
Servicii oferite:
Securitate & IT
Via:
spitaloltenita.ro

Provocare

Cu rolul asumat de a spori gradul de confort si siguranta al pacientilor Spitalului Municipial Oltenita am inceput procesul de tehnologizare al sectiilor componente cu sistemul integrat, de ultima generatie, Nurse Call.

Compania noastra, ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L., instaleaza si implementeaza acest sistem revolutionar pentru Romania, dar foarte popular in Uniunea Europeana si alte state dezvoltate in urma atribuirii contractului pentru modernizarea Spitalului Municipal Oltenia de catre municipalitate. Sistemul Nurse Call va facilita comunicarea pacientilor cu cadrele medicale si personalul Spitalului Municipal Oltenita, instalandu-se in toate cele 5 sectii – Medicina Interna, Obstetrica-Ginecologie Pediatrie, Chirurgie Generala si ATI.

Descriere

Proiectul de tehnologizare cu sistemul Nurse Call in cadrul Spitalului Municipal Oltenita este unul foarte important, pentru ambele parti, dat fiind capacitatea de 210 paturi, dispuse in 5 sectii.

Montajul sistemului de apelare asistenta, Nurse Call, a fost realizat intr-un timp foarte scurt de catre echipele noastre tehnice, avand in acest moment, deja instalate, 100 de butoane ( emitatori ), centralizate pe fiecare sectie in parte. Fiecare sectie in parte, beneficiaza de cate un centru de alertare ( receptor ) pentru eficientizarea alertelor venite din partea pacientilor.

Spitalul Municipal Oltenita este unul din cele mai moderne spitale din Romania, fiind autorizat din punct de vedere sanitar si al serviciilor medicale oferite de catre Ministerul Sanatatii. Sistemul de apelare asistenta Nurse Call implementat de compania noastra in cadrul Spitalului Municipal Oltenita vine in completarea serviciilor medicale de exceptie si a conditiilor foarte bune de cazare, consolidandu-i astfel pozitia in topul spitalelor.

Timpul de executie al lucrarilor a fost unul scurt, instalarea emitatorilor, receptorilor si darea in folosinta a sistemului Nurse Call realizandu-se in 7-10 zile lucratoare, cu perioada de testare inclusa, respectand termenul de instalare agreat in contract.

Acest sistem este foarte apreciat in momentul de fata, recenziile cadrelor medicale si ale pacientilor neintarziind sa apara. Pacientii au un sentiment crescut de siguranta si confort, stiind ca la un buton distanta se afla medicii, asistentii si infirmierii, pregatiti sa intervina in cel mai scurt timp.

Cand este in joc viata pacientilor, fiecare secunda conteaza, iar Nurse Call exact asta face – economiseste timp valoros pentru pacienti si cadrele medicale, salvand vieti!