Prezentare

Monitorizare video in Comuna Ostrov din Judetul Tulcea, are drept scop scaderea infractionalitatii si analiza traficului. Un sistem performant a fost implementat in urma castigarii licitatiei publice de catre firma noastra. Echipele tehnice din teren au oferit suport permanent si au pastrat o legatura intre societate si insitutia de stat pentru stabilirea zonelor cu impact.

Client:
Primaria Comunei Ostrov
Industrie:
Primarie
Servicii oferite:
Securitate & IT
Via:
primariaostrovtulcea.ro

Descriere

Safe City este un sistem performant, de ultima generatie, un adevarat varf de gama in materie de siguranta si securitate publica. In Comuna Ostrovau fost instalate 43 de camere CCTV pentru o supraveghere eficienta a punctelor de interes, a domeniului public si privat, urmarind astfel cresterea nivelului general de securitate si siguranta al populatiei.

Operarea sistemului Safe City, dupa finalizarea lucrarilor, va fi efectuat de catre Primaria Ostrov. Centrul de monitorizare al sistemului va fi amplasat in cladirea insitutiei. Prin monitorizarea permanenta a urbei se urmareste prevenirea, scaderea si combaterea infractionalitatii. Sistemul integrat de supraveghere va asigura sprijinul necesar pentru autoritati in identificarea si solutionarea rapida a infractiunilor savarsite pe domeniul public.

Sistemul complex de securitate din Budesti are urmatoarele roluri adiacente:
Flux de date ( informatii ) din zonele supravegheate ale domeniului public
Asigurarea unui canal de comunicatii eficient si securizat intre emitatori ( camere CCTV ) si receptori ( punctele de analiza, centrul de monitorizare – vechiul Spital Orasenesc )
Alerte de siguranta / securitate ce privesc buna functionare si stabilitatea sistemului

Operatiunea de montare a sistemului de securitate Safe City in Comuna Ostrov include montajul echipamentelor de supraveghere in punctele de interes public, crearea infrastructurii IT&C necesare si montajul propriu-zis al echipamentelor de monitorizare in centrul de comanda cu sediul in vechiul Spital Orasenesc.

Pentru realizarea planului, in alegerea locatiilor pentru supraveghere video, s-au luat in considerare urmatorii factori: monitorizarea intrarilor si iesirilor din oras, a intersectiilor aglomerate, cu grad de risc pentru producerea accidentelor, a institutiilor publice importante si a altor zone de risc din cadrul urbei.

Exemple de obiective protejate prin sistemul Safe City in cadrul proiectului:

Institutii publice protejate prin monitorizare video permanenta: Primaria Comunei Ostrov, Dispensar, Scoala Gimnaziala, Biserica, Camin Cultural, After School.

Spatii publice din Com. Ostrov si imprejurimi, protejate prin monitorizare video permanenta: