Prezentare

Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi este o unitate spitaliceasca de monospecialitate, conceput in sistem monobloc, care asigura diagnosticul si tratamentul pacientilor cu afectiuni respiratorii infectioase cronice, respectiv tuberculoza pulmonara si extrapulmonara, precum si a celor cu afectiuni respiratorii acute, netuberculoase si este in prezent in subordinea Consiliului Judetean Calarasi

Client:
Spitalul de Pneumoftiziologie Calarasi
Industrie:
Spital
Servicii oferite:
Securitate - Nurse Call
Via:
tbc-calarasi.ro

Provocare

Cu rolul asumat de a spori gradul de confort si siguranta al pacientilor Spitalului Municipial Oltenita am inceput procesul de tehnologizare al sectiilor componente cu sistemul integrat, de ultima generatie, Nurse Call.

Compania noastra, ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L., instaleaza si implementeaza acest sistem revolutionar pentru Romania, dar foarte popular in Uniunea Europeana si alte state dezvoltate in urma atribuirii contractului pentru modernizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Calarasi. Sistemul Nurse Call va facilita comunicarea pacientilor cu cadrele medicale si personalul Spitalului de Pneumoftiziologie Calarasi, instalandu-se pe toate cele 3 paliere, acestea fiind atribuite centralizat catre 2 etajee unde sunt amplasate cabinetele asistentelor.

Descriere

Proiectul de tehnologizare cu sistemul Nurse Call in cadrul Spitalului Municipal Oltenita este unul foarte important, pentru ambele parti, dat fiind capacitatea de 163 paturi, dispuse pe 3 paliere.

Montajul sistemului de apelare asistenta, Nurse Call, a fost realizat intr-un timp foarte scurt de catre echipele noastre tehnice, Fiecare sectie in parte, beneficiaza de cate un centru de alertare ( receptor ) pentru eficientizarea alertelor venite din partea pacientilor.

Sistemul de apelare asistenta Nurse Call implementat de compania noastra in cadrul de Pneumoftiziologie Calarasi vine in completarea serviciilor medicale de exceptie si a conditiilor foarte bune de cazare, consolidandu-i astfel pozitia in topul spitalelor.

Timpul de executie al lucrarilor a fost unul scurt, instalarea emitatorilor, receptorilor si darea in folosinta a sistemului Nurse Call realizandu-se in 7-10 zile lucratoare, cu perioada de testare inclusa, respectand termenul de instalare agreat in contract.

Acest sistem este foarte apreciat in momentul de fata, recenziile cadrelor medicale si ale pacientilor neintarziind sa apara. Pacientii au un sentiment crescut de siguranta si confort, stiind ca la un buton distanta se afla medicii, asistentii si infirmierii, pregatiti sa intervina in cel mai scurt timp.

Cand este in joc viata pacientilor, fiecare secunda conteaza, iar Nurse Call exact asta face – economiseste timp valoros pentru pacienti si cadrele medicale, salvand vieti!