Nurse Call

Despre Nurse Call

Sistemul integrat Nurse Call sau serviciul de apelare asistenta este o tehnologie aplicata care are rolul de a facilita comunicarea intre pacienti si personalul spitalului, clinicii, senatoriului sau centrelor pentru varstnici unde este instalat. Nurse Call este un sistem de ultima generatie, nou implementat in Romania, care s-a bucurat de un adevarat succes in statele membre ale Uniunii Europene, dar si in alte state puternic dezvoltate.

Nurse Call este infrastructura IT care aduce personalul spitalului sau clinicii, mai aproape de oameni. Prin apasarea unui singur buton, personalul este alertat de necesitatea prezentei lor in salonul pacientului care a emis solicitarea, garantand astfel un timp de raspuns foarte bun si solutionarea problemei medicale in regim prioritar.

Beneficii

Beneficiile integrarii unui astfel de sistem in unitatea pe care o conduceti, sunt lesne de inteles. Functia de apelare asistenta, va optimiza timpul de raspuns al echipei de medici, asistenti sau ingrijitori, venind astfel in intampinarea si rezolvarea rapida a problemelor persoanelor aflate sub ingrijire.

 • bank-notes-2448_bd66c927-7837-4dbf-bc25-d49656dfe619
  Localizarea pacientilor sau a staff-ului medical in timp real, permitand comunicarea directa si identificarea rapida
 • bank-cards-2445_a1e87fce-3f73-4202-9204-4ad23d9ce522
  Integrarea si interconectarea sistemului Nurse Call cu sistemele de monitorizare ( ex.: dispozitive medicale deja existente in saloane, monitorul cardiac )
 • coins-2452_3800c0d7-bb74-4470-909a-e107b62b50e6
  Posibilitate de extindere nelimitata, adaptibilitate ridicata, in functie de necesitatile unitatii in care este instalat
 • pos-terminal-2470_861790a4-85dc-4da4-b645-64e5b80247d5
  Administrare facila de catre responsabilul IT sau prin externalizarea serviciului

De ce Nurse Call?

Este un sistem complet, o punte de legatura informatica intre staff-ul medical si pacienti. Prin sistemul integrat de infrastructura IT Nurse Call, comunicarea urgentelor va fi la o apasare de buton distanta. Pe langa notificarea primita, personalul medical sau de ingrijire primeste toate informatiile relevante pentru solutionarea rapida a urgentei – Nume / indicativ pacient, locatie pacient, informatii despre dosarul medical – afectiunile de care sufera sau problemele posibile pe care le intampina.

Conexiunea este permanenta, sistemul fiind interconectat cu restul sistemelor informatice operationale in cadrul unitatii medicale – Localizarea si identificarea pacientilor se face in timp real. Nurse Call castiga minute importante pentru pacienti si staff-ul medical, deopotriva, salvand vieti.

itcs systems