Despre Noi

283-pai4685-jj-id-392158-jpeg(1)
26-jj-t-05282_2-id-140411-jpeg(1)
rawpixel-com-567026-unsplash(1)

Digitalise your brand!

Oferim nu numai servicii de calitate dar si intelegere clientilor nostri. De ce spunem asta? Pentru ca orice problema intampinata poate fi depasita cu usurinta alaturi de noi. Comunicarea este cheia si de aceea suntem unii dintre liderii de piata in materie de IT&C in acest moment. Ne putem mandri cu echipamente de cea mai buna calitate dar si cu angajati cu studii superioare in acest domeniu, care va vor oferi suportul necesar in orice situatie.

ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES este deja unul dintre liderii de piata in materie de IT&C (Aplicatii Software, Comunicatii Unificate, Infrastructura IT&C, Securitate date, Stocare si Periferice); Securitate(Supraveghere Video, Nurse Call, DetectieEfractie, Control Acces, Interfonie, Pontaj, Safe City, Parking, Protectie la incendiu); Audio-Video; Constructii (instalatii electrice si de curenti slabi, instalatii termice, de climatizare si aer conditionat, instalatii sanitare).Principalul obiectiv pentru noi este asigurarea Sanatatii, Securitatii si Sigurantei afacerii dumneavoastra si nu numai, iar pentru indeplinirea acestui obiectiv, ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L. este dedicat in proportie de 100%.

Istoria Noastra

2018

In 2018 am infiintat compania cu scopul de a oferi servicii de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor de securitate. Totodata, am infiintat divizia de securitate fizica si protectie impotriva incendiilor, compania primind avize din partea atat IGPR cat si din partea ISU. Firma a semnat un contract pentru implementarea unui sistem de securitate de tip Safe-City ce cuprinde instalarea sistemelor de supraveghere video a orasului, satelor arondate si institutiilor din subordine.

2019

In 2019 a fost infiintata divizia IT&C pentru asigurarea suportului in integrarea sistemelor. Firma a semnat peste 250 de contrare privind prestarea de servicii de proiectare, instalare, mentenanta, sisteme de securitate, si peste 50 de contracte de prestari servicii in domeniul IT&C. Am avut onoarea de a colabora atat cu institutii de stat importante cat si cu persoane juridice.

2020

La inceputul anului 2020 este implementata divizia de Instalatii si Contructii – instalatii electrice si de curenti slabi, instalatii termice, instalatii de climatizare si de aer conditionat, instalatii sanitare etc. ITCS SYSTEMS TECHNOLOGIES S.R.L. deschide 3 puncte de lucru in Constanta, Iasi si Brasov, astfel compania fiind prezenta fizic in 5 orase din Romania (Bucuresti, Oltenita, Constanta, Iasi si Brasov).

Outreach by the Numbers

Experti in cadrul comapaniei noastre

0+

Experti in cadrul comapaniei noastre
Avize si Autorizatii

0

Avize si Autorizatii
Prezenti in 5 zone din Romania

0

Prezenti in 5 zone din Romania